Fitness klub Active - Kotoriba

Go to content

Main menu:

Fitness klub Active

Sport

FITNESS I BODY BUILDING KLUB ACTIVE

U Kotoribi djeluje fitness klub "Active". Potreba njegovog osnivanja nametnula se, jednostavno, zbog pružanja moguænosti mladeži da korisno iskoriste svoje slobodno vrijeme baveæi se fitnessom i body buildingom.

Osnivač kluba je
Danijel Maltar iz Kotoribe koji je svoj život posvetio body buildingu. Najprije kao dijete, diveæi se bilderima na televiziji, a zatim se, kasnije, u tom sportu okušao i sam.

Svoje prve rekvizite sam je izradio, a tijekom godina za državnu se reprezentaciju natjecao nekoliko puta. Zadnja natjecateljska godina bila mu je 1996., kada se u Rumunjskoj održavalo prvenstvo Europe.

Tu je vidio koliko još nedostaje do onoga èemu je težio. Zatim ga je put odveo u Njemaèku, kako bi zaradio novac i otvorio svoju vlastitu teretanu. Svoj cilj je postigao i danas pomaže ljudima da shvate znaèaj tog sporta kao i da ishrana, trening i odmor èine ljepote tijela.

Treba napomenuti da
u klubu po broju dominiraju žene, a za vježbanje na spravama vrhunske kvalitete mogu se dobiti struèno propisani programi vježbanja, kao i naèin prehrane.
Zanimljivo za ovakvu malu sredinu da je broj zainteresiranih mnogo veæi nego što se oèekivalo i zahtijevalo je proširenje postojeæeg prostora.

Kako doznajemo od vlasnika, a ujedno i voditelja fitness kluba Danijela i Martine Maltar čak dvadesetak kvadrata prostora namijenili su kardio opremi, među kojom ima i najmodernijih sprava, dok je ostali prostor ispunjen spravama za body bulding i fitness.

Prilikom preuređenja uređene su garderobe te su postavljeni tuševi. I vlasnike i one koji će koristiti usluge fitness kluba posebno veseli kutak u kojemu se mogu zadržavati i nakon treninga.  

Back to content | Back to main menu