f

NAJAVA / Predstava "Na smrtni postelji"

Plakat za predstavu Plakat za predstavu

05.11.2017. (nedjelja) u 17,00 sati, u Kino sali u Kotoribi, u organizaciji Društva žena Kotoriba, gostuje dramska sekcija KUD-a "Mura" Mursko Središće s predstavom "Na smrtni postelji". 

 

DRAMSKA SEKCIJA KUD-a „MURA“ MURSKO SREDIŠĆE 

Dana 19.10.2016. godine na sastanku Upravnog odbora KUD „Mura“ Mursko Središće oformljena je dramska sekcija, na inicijativu Bračko Bojana, u dogovoru sa predsjednikom Slavkom Bregovićom.

Dramska sekcija probe je službeno započela 21.12.2016. godine, održavaju se dva puta tjedno, prvo u prostorijama TIC-a u Murskom Središću a sad u trenutnoj bazi - Društvenom domu u Peklenici.

Dramska sekcija KUD-a „Mura“ Mursko Središće dana 29.05. u Društvenom domu Peklenica održala je zatvorenu pretpremijeru (za rodbinu i prijatelje) komedije „Na smrtni postelji“ autora Stjepana Škvorca. Zatvorena pretpremijera je održana kao radna proba, u kojoj su publiku tj. kritičare činili prijatelji i rođaci glumaca.

Društveni dom u Peklenici u nedjelju 25.06.2017. godine bio je pretijesan za sve koji su željeli pogledati komediju koja je pripremana i uvježbavana nepunih 6 mjeseci, pa su mnogobrojni Pekleničari, Serjončari i drugi gosti uživali u satu smijeha i opuštanja.

Zbog godišnjih odmora mnogobrojne glumačke skupine tijekom ljeta nije bilo moguće organizirati predstave, a sljedeći nastupi planirani su u Murskom Središću, Križovcu, Lendavi, Čakovcu i Kotoribi - termini će biti objavljeni u medijima i plakatima, zavisno od mogućnosti glumaca i točnog dogovaranja rasporeda gostovanja.

ČLANOVI DRAMSKE SEKCIJE:

  1. Žganec Štefica - Mursko Središće
  2. Rajf Marina - Mursko Središće
  3. Moharić Jelena - Mursko Središće
  4. Nađ Melita - Mursko Središće
  5. Rob Josip - Mursko Središće
  6. Nerer Mario - Mursko Središće
  7. Bračko Bojan - Mursko Središće
  8. Halas Denis - Mursko Središće

voditelj - Bojan Bračko Bidjo

facebook   youtube