Nedjelja, 23 Prosinac 2018 07:26

PRVI BOŽIĆNI SAJAM I BOŽIĆNA UTRKA U KOTORIBI / Čestitke Općini za organizaciju i dobre namjere

U subotu 22. prosinca od 16 sati pa nadalje, a sve u cilju što uspješnijih blagdanskih događanja, Općina Kotoriba je na prostorima nove tržnice organizirala Prvi božićni sajam.
U pripremi je Općina pozvala OPG-ove i obrte s područja Općine Kotoriba da se prijave za izlaganje i/ili prodaju svojih proizvoda i radova. Svim prijavljenim izlagačima bili su osigurani štandovi, a sudjelovanje je bilo besplatno.

- Općina Kotoriba poziva sve stanovnike Kotoribe da posjete Božićni sajam i da uživaju uz kuhano vino, čaj i božićne kolače koje će pripremiti naše vrijedne udruge - stajalo je u pozivu.
Ovo potonje se je u cijelosti ostvarilo jer je čak 15-tak mjesnih udruga uzelo učešće u manifestaciji pokazavši u čemu su jaki, u čemu prednjače. Nažalost, izostali su oni u uvodu spomenuti.
Cilj je ipak ostvaren što pokazuje silno mnoštvo namjernika.

Dodatni ugođaj Sajmu su dali članovi Limene glazbe općine Kotoriba, a potom i članovi TK Kotoripski begači koji su ovdje upriličili svečano proglašenje najboljih u Prvoj božićnoj utrci Kotoribe, a potom i domjenak za natjecatelje.

1. BOŽIĆNA UTRKA - REZULTATI

M. Grubić / SNIMILI: M.Habuš i M.Grubić

Kontakt

Općina Kotoriba

Adresa: Kolodvorska 4, 40329 Kotoriba
tel: 040 682 265
e-mail: opcina@kotoriba.hr 

facebook    youtube

Kalendar događanja

© 2018 Općina Kotoriba. Sva prava pridržana. Design & Development by Georg

Tražilica