f

Društvo "Naša djeca"

Društvo "Naša djeca" Kotoriba

Kao društvena organizacija roditelja i građana prijatelja djece, koja ostvaruje aktivnosti s djecom i za djecu u njihovom slobodnom vremenu Društvo naša djeca Kotoriba već više od 25 godina uspješno ostvaruje različite aktivnosti.

Ono je radom doprinjelo da brojne akcije pokrenute od Društva budu primjer kako se s puno ljubavi i pažnje može djeci pružiti zadovoljstvo...

Program, koji se svake godine i ostvari, obuhvaća kontinuirane priredbe, ali i brojne aktivnosti koje se provode prema datom trenutku. Od stalnih, izuzetno dobro osmišljenih aktivnosti, trebamo posebno istaknuti organizaciju "Djećjeg fašenka", zatim izbor najklinceze, festival naj-glas Kotoribe, ljetna radionica, sudjelovanje u organizaciji "Božižnog koncerta", organizacija izleta za djecu uèesnike programa. 

Priredbe su večinom humanitarnog karaktera, a sredstva su namijenjena u različite korisne svrhe. Kao jedan od primjera organizacija "Izbor najklinceze 98" kada je sav prihod, oko 6.500,00 kn namijenjen za liječenje Petra V.

Međusobni dogovor i poštivanje ideje svakog člana, temelj je rada ove udruge, i na tom principu Društvo naša djeca Kotoriba djeluje od prvog dana. 

Osnivač Društva i prvi predsjednik je Ružica Fundak, a svoj doprinos u dosadašnjem uspješnom radu pored svih članova ostvarili su i predsjednici u pojedinom mandatnom razdoblju: Ivanka Cmrečki, Jadranka Matjanec, Snježana Matoš, Alen Fuš i sadašnja predsjednica Branka Hederić(B.H.)

facebook   youtube