f

KK Kotoriba

KK Kotoriba održali godišnju izvještaju skupštinu

Sa skupštine KK Kotoriba Sa skupštine KK Kotoriba
-Košarkaški klub Kotoriba u 2017. Godini ima 35 članova koji, uz natjecateljske obveze, aktivno sudjeluju u radu Općine Kotoriba- istaknuo je u subotu 29.travnja Branislav Fuš, predsjednik KK Kotoriba, na njihovoj redovitoj izvještajnoj godišnjoj skupštini.  Pored toga istaknuo je streetball turnir koji je postao njihova tradicija i zaštitni znak koji nosi memorijal  ime Bojana Zvošeca, klupske legende koji je je tragično izgubio život. Rekao je kako je to natjecanje na koje u kolovozu dolazi između 15 i 20 ekipa iz Međmurske, Varažinske i Koprivničko-križevačke županije...
Posebno je istaknuo kako  je početkom natjecanja u C-1 košarkaškoj ligi došlo do dogovora s čelništvom KK Dubravčan iz Donje Dubrave o djelomičnom spajanju dvaju klubova radi podizanje kvalitete košarke u donjem dijelu Međimurja, a time i u jednom segmentu i do postizanja boljih rezultata. Tako su zajednički formirali kategorije mlađih kadeta, starijih kadeta, juniora i seniora.
Tako je u C-1 ligi po okončanju prvenstva mješovita ekipa KK Kotoriba zauzela posljednje mjesto, a mješovita ekipa KK Dubravčan odlično 2. mjesto. Posebno je istaknuo ekipu mlađih kadeta koji su nakon osvajanja drugog mjesta u okviru Međimurja izborili plasman na regijsko natjecanje gdje su zauzeli drugo mjesto.
U planu rada za naredni period, istaknuo je unapređenje rada Škole košarke, pomaganju OŠ Jože Horvata Kotoriba na njihovim natjecanjima, a na razini seniora poboljšati kvalitetu rezultata. I dalje će se uključivati u svekolike općinske manifestacije, a memorijalni turni Bojan Zvošecće nastojati podići na još višu razinu.
Zahvalio se Općini Kotoriba na novčanoj potpori kao i tvrtki Siladi- agro u kupnji sportske opreme te Caffe baru Gani koji ih pomaže u različitim oblicima.
Izvješća o radu igračkih kategorija podnijeli su Franjo Zvošec koji je radio s dječacima do 12 godina za koje je istaknuo radost što traju i da je to generacija koja u suradnji s dječacima iz Donje Dubrave obećava. Goran Munka je vodio mlađe kadete i kadete koji je ovdje posebno istaknuo igrača Ivana Fuša kao najefikasnijeg strijelca s 32,4 koša po utakmici. Kristijan Krušelj iz D. Dubrave je vodio KK Kotoriba. Bila je to ekipa od 14 igrača koja je nastala fuzijom košarkaša  KK Kotoribe i KK Dubravčan. Bili su to 'izlazni' juniori i stariji igrači.- Nisam zadovoljan jer nije bilo rezultata- istaknuo je i dodao kako nije postojao rezultatski 'presing' pa je dolazilo do opuštanja igrača. Od pozitivnosti je istaknuo formiranje mladih igrača poput Karala i Kreše Klipića, Ivana Lisjaka, a spomenuo je i veterana Gorana Munuku. Dodao je kako je toj ekipi nedostajalo iskustvo, volja, znanje i treninzi i to su njegove zamjerke sezoni koju bi trebalo što prije zaboraviti. Što i kako dalje ?- Pitanje za upravu. Ima li smisla i dalje igrati 'toplo-hladno' ili formirati dvije podjednake ekipe. Stojim na raspolaganju-završio je Krušelj.
O  rezultatima ekipe KK Dubravčana govorio je Roberto Ujlaki koji je silom prilika morao zamijeniti bolesnog Rudolfa Baloga. –Cilj nam je bio doći u red četiri najbolje ekipe u ligi C-1, a što smo i ostvarili, osvojili smo 2. mjesto iz vrsne ekipe Globetke kojoj čestitam- istaknuo je Ujlaki uz čestitke igračkom kadru od svega 10 igrača, 7 seniora, 2 juniora i 1 mlađi kadet. Dodao je kako su svi oni dali sve od sebe, a rezultati su bili ti koji su ponovno doveli navijače u dvoranu. Istaknuo je najboljeg strijelca Darka Vargu s 379 koševa, te Franju Zvošeca koji je odigrao sve utakmice prvenstva. Izlaganje je završio s konstatacijom:- Dobar je put koji smo krenuli. 'Nesuđeni' trener Rudolf Balog je rako kako su postignuti vrhunski rezultati uz minimalni trud, aludirajući pritom na nedovoljno treniranje, a što je bila karakteristika sezone.- Potencijala i kvalitete imamo, samo treba više trenirati-bila je njegova poruka.
U ime KK Dubravčan skup je pozdravio Boris Majcen, a u ime Općine načelnik Ljubomir Grgec koji je istaknuo zadovoljstvo ulaska mladih u klub i upravo zbog toga je obećao svu potrebnu pomoć kako bi se u ovoj međimurskoj 'grabi' igrala još bolja košarka. Skup su pozdravili i predstavnici nekih mjesnih udruga.
Tekst i snimke: Mladen Grubić
FOTOGRAFIJE:
Branislav Fuš
Dio prisutnih na skupštini
Klupski treneri

Videogalerija

Općina Kotoriba 2018
Videogalerija

Općina Kotoriba 2018

U nastavku pogledajte film Općine Kotoriba za 2018. godinu.

441
Općina Kotoriba 2018
Videogalerija

Općina Kotoriba 2018

U nastavku pogledajte film Općine Kotoriba za 2018. godinu.

441
Dani šibe i ribe 2018.
Videogalerija

Dani šibe i ribe 2018.

Dani šibe i ribe 2018.

415
Cvjetnica - 'prešencija' u Kotoribi
Videogalerija

Cvjetnica - 'prešencija' u Kotoribi

Cvjetnica - 'prešencija' u Kotoribi

1639
Dječji Kotoripski Fašenk
Videogalerija

Dječji Kotoripski Fašenk

Dječji Kotoripski Fašenk

3003
VIDEO / Samostalni božićno novogodišnji koncert Limene glazbe Općine Kotoriba
Videogalerija

VIDEO / Samostalni božićno novogodišnji koncert Li…

6. siječnja 2018. godine, tradicionalni, već treći po re…

621
VIDEO / Kotoripčani dočekali novu 2018. godinu
Videogalerija

VIDEO / Kotoripčani dočekali novu 2018. godinu

Uz svirku Meta benda te besplatno kuhano vino i čaj, Kotorip…

3131