f

NK Graničar

Održano završno druženje povodom završetka sezone

Druženje na stadionu Druženje na stadionu
U srijedu, 21. lipnja NK Graničar Kotoriba održao je završno druženje povodom završetka sezone. Odazvalo se stotinjak članova, navijača i simpatizera kluba koji su imali prilike pogledati, sada već tradicionalnu, utakmicu između klupskih seniora i veterana koja se svake godine odigrava u tjednu nakon završetka seniorskog prvenstva...
Utakmica je odigrana u rekreativnom i zabavnom duhu sa skraćenim poluvremenima. Susret je korektno odsudio Dražen Horvat, a seniori su ipak bili bolji od veterana.
Uz utakmicu, gledatelji su imali prilike vidjeti i dva pojačanja za narednu sezonu. U klub su stigla braća Marko i Vinko Ujlaki, inače Kotoripčani pa se zapravo vraćaju u domicilni klub. Marko je bivši igrač Međimurja, Varteksa, Slaven Belupa, Koprivnice i Mladosti (SM) za koju je u protekloj sezoni postigao 19 pogodaka.
Vinko je jednu polusezonu proveo u mlađim uzrastima Međimurja, a u Graničar se vraća nakon 4 provedene sezone u NK Vidovčanu iz susjednog Donjeg Vidovca. Treba istaknuti i jedan raritet - Vinko i Marko su treća braća u seniorskom sastavu Graničara. Uz njih, za Graničar igraju Neven i Mišel Andrlon te Karlo i Lovro Rebrek.
Za sve prisutne klub je osigurao roštilj i piće, a druženje se nastavilo do dugo u noć. Graničar je tako zaključio sezonu, a sudeći po pridošlicama, u novu sezonu ući će itekako spremni.
Dario Hrašćanec
facebook   youtube