f

NK Graničar

KAKO SE PRIPREMA KOTORIPSKI ŽUPANIJSKI PRVOLIGAŠ NK GRANIČAR? / Robert Čižmešija; Sve predodređeno naslovu prvaka

Pun optimizma - Robert Čižmešija Pun optimizma - Robert Čižmešija

I dok im vremenske nepogode stvaraju probleme, u kotoripskom županijskom nogometnom prvoligašu NK Graničar, žive i rade tako kao da problemi ne postaje. To nam je rekao tehnički direktor kluba, ambiciozni stručnjak Robert Čižmešija.

Znajući za ambiciozne proljetne planove s pripremama su započeli prilično rano, u srijedu 24. siječnja. Kako su i planirali, one se odvijaju na lokaciji njihovog igrališta i školskoj sportskoj dvorani.

U trenažni ciklus uključeno je dvadesetak igrača od kojih su i četiri perspektivna juniora.

Čižmešija je podijelio zadovoljstvo s trenerom Danijelom Fundakom kazavši kako je odaziv treninzima prilično dobar s obzirom na poslovne i školske obveze.

Izrazio je radost velikih pojačanja jer se je u klub vratio bivši igrač Matija Lonačar, tu nije ništa manje vrijedan i Nikola Drvarić. Oni su došli iz susjednog prekodravlja, a u klub je došao i njihov bivši 'pečalbar' iz juniorskih dana Nemanja Vukotić.

Klub su napustili neki igrači ?

- Da. No, neću im spominjati imena i tako im preko Graničara praviti reklamu- odgovorio je.

Razgovor smo vodili u četvrtak 22. veljače do kada su Kotoripčani odigrali svega dvije pripremne utakmice i to s klubovima iz IV. HNL Čakovec/Varaždin. U Kotoribi su pobijedili NK Jalžabet 3:0 i NK Pušćine 4:2. Propustili su zbog lošeg vremena planiranu utakmicu s juniorima NK Varteks Varaždin.

Što planirate do početka prvenstva ?

- Imamo u planu utakmicu sa NK Međimurec iz Dunjkovec- -Pretetinc i s NK Kraljevčan 38 iz Donjeg Kraljevca.

Što očekujete od proljetnog nastavka ?

-Borbu za naslov prvaka-odgovorio je rezolutno te je dodao:-  Bit  će to vrlo zahtjeva polusezona, moramo biti "pravi" ako  hoćemo biti prvi, igrači moraju dati svoj maksimum, a uprava  mora to pratiti.

Tekst i snimka: M. Grubić

facebook   youtube