Od ponedjeljka 7. siječnja, u Dječjem vrtiću Kotoriba raditi će nova odgajateljica Diana Šarek iz Kotoribe. Naslijedit će svoju sumještanku Danicu Sabol koja je ovdje dočekala zasluženu mirovinu i prva je odgajateljica koja je iz te ustanove otišla u mirovinu. Ona je u Dječjem vrtiću Kotoriba radila od 1. siječnja 1999. godine. Kroz taj je period u tri mandata bila njegova ravnateljica.

43-godišnja Diana je tri godine bila zaposlena u Dječjem vrtiću Drnje-PO Sigetec. Prije toga ona je 17 godina radila kao radijska voditeljica, tri godine na bivšoj mjesnoj radio postaji, a potom 14 godina na Radio Koprivnici gdje se istaknula kao voditeljica emisija o odgoju i obrazovanju-školstvu.

Njezina prethodnica je izrazila radost zamjene, a zadovoljstvo dolaskom Diane u kolektiv Vrtića izrazila je i ravnateljica ustanove Maja Jambrešić.

Tekst i foto: M. Grubić

Ponedjeljak, 27 Kolovoz 2018 11:38

DJEČJI VRTIĆ KOTORIBA / Roditeljski sastanak

Obavještavamo sve roditelje djece upisane u Dječji vrtić Kotoriba

da će se roditeljski sastanak održati u srijedu 29.08.2018. u 17 sati u prostorijama Dječjeg vrtića.

Pozivamo roditelje da se odazovu u što većem broju!

 

Ravnateljica

Maja Jambrešić

U četvrtak 24. svibnja je  u hotelu Sheraton Zagreb upriličeno je svečano potpisivanje  Ugovora o financiranju za operaciju 7.4.1. Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu u provedbi mjere M7 Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Samo potpisivanje ugovora uveličali su predsjednik Vlade RH Andrej Plenković, ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, ravnateljica Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Matilda Copić.

Tom prilikom ravnateljica Dječjeg vrtića Kotoriba Maja Jambrešić potpisala je ugovor o financiranju za adaptaciju, dogradnju i opremanje postojećeg Dječjeg vrtića .  Ukupna investicija iznosi 4.375.131,53 kuna i iznos potpore iznosi 100%,  odnosno ukupna investicija se kompletno financira iz Programa ruralnog razvoja.

Ovom investicijom namjerava se obnoviti postojeća zgrada Dječjeg vrtića te dograditi prostor za jaslice i polivalentna dvorana s pratećim sadržajem. Čime bi se nakon provedbe investicije omogućilo otvaranje jasličkog programa za što postoji interes i potreba u Kotoribi.

Postojeći objekt Dječjeg vrtića omogućava smještaj djece u dvije odgojne skupine, nakon dogradnje, kojom bi se dobilo ukupno cca 600 m2 korisne zatvorene površine.

M. Grubić

Stranica 1 od 4

Kontakt

Općina Kotoriba

Adresa: Kolodvorska 4, 40329 Kotoriba
tel: 040 682 265
e-mail: opcina@kotoriba.hr 

facebook    youtube

Kalendar događanja

© 2018 Općina Kotoriba. Sva prava pridržana. Design & Development by Georg

Tražilica