Nedjelja, 09 Srpanj 2017 15:54

Nisu zaboravili bivšeg učitelja

Nakratko opet zajedno Nakratko opet zajedno
Rastali su se prije dvije godine kada su učenici s fotografije završili 2.b razred OŠ Jože Horvata Kotoriba. 
Sastali su se dvije godine poslije kada su ti isti učenici završili 4. B razred. Prije dvije godine rastali su se od svoga nastavnika Mladena Grubića koji ih je napustio jer je otišao u zasluženu mirovinu...
Dvije godine poslije su se s njim ponovno sreli kada su ga pozvali na završno druženje i rastanka od razredne nastave. On se   je s oduševljenjem odazvao pozivu, a još je više ostao oduševljen prezentiranim programom završne priredbe kojeg su izveli sada dvije godine stariji, a pod vodstvom njihove nove učiteljice Sanele Beti s kojom je rastanak bio jednako težak kao i bivšim nastavnikom prije dvije godine.
Učenici su sada rekli kako ih rastanci rastužuju, no svjesni su da do njih mora doći jer njihovo odrastanje zahtjeva nove izazove. Utješilo ih je saznanje da se uvijek nađe vremena za nove susrete.
- Što na kraju četvrte stepenice reći mališanima ? Neka im školske svjedodžbe i dalje budu jednako uspješne kao ove na kraju četvrtog razreda ! - poželio im je gost priredbe, dodavši kako će te malce pamtiti zauvijek, kao uostalom pamti devet generacija četvrtih razreda koje je priveo kraju, jer oni su ipak točka na završetak jednog poziva u službi najmlađih.
M. Grubić
SNIMILA:D. Sabol

Kontakt

Općina Kotoriba

Adresa: Kolodvorska 4, 40329 Kotoriba
tel: 040 682 265
e-mail: opcina@kotoriba.hr 

facebook    youtube

Kalendar događanja

© 2018 Općina Kotoriba. Sva prava pridržana. Design & Development by Georg

Tražilica