Petak, 17 Studeni 2017 08:15

VJEŽBAONICA U OŠ JOŽE HORVATA KOTORIBA / Večer uz sport

Realizacija projekta na Kalnik Realizacija projekta na Kalnik

Voditeljicavjezbaonice D. KrobotprofOd početka listopada   Danijela Krobot,profesorica TZK u OŠ Jože Horvata Kotoriba vodi u izvannastavnim aktivnostima   novu grupu pod imenom Vježbaonica .

To je projekt od strane Hrvatskog školskog sportskog saveza i tek drugu godinu postoji u školama, prošle godine ga je imalo par škola u Hrvatskoj kao pilot projekt.

Vježbaonica je osmišljena na način da se dio aktivnosti odvija u školama,a dio izvan njih u obliku različitih i zanimljivih događaja poput, planinarenja,posjeta sportskim borilištima,utakmicama,predavanja o zdravim navikama,odlascima na plivanje,bicikliranje i slično. Za sada su realizirali planinarenje na Kalnik, biciklima prošli nekoliko ruta te organizirali natjecanje u badmintonu.

Za ovaj mjesec profesorica planirala napraviti priredbu  Večer uz sport  gdje će joj kao gosti doći Matija Zadravec,Jasmina Ilijaš i Miroslav Ban. -Svi su oni moji prijatelji i mislim da su zaslužili da ih se upozna. Svi su. kao što većina javnosti zna,  maratonci,ultramaratonci i ironman sportaši(Jasmina).Za voditelja programa postavit ću kotoripskog novinara  Alena Fuša koji će uz moje učenike iz Vježbaonice postavljati pitanja gostima. Urediti ćemo pano s njihovim fotografijama i postignućima i potruditi se da večer bude zanimljiva i što opuštenija- rekla je o priredbi profesorica Krobot.- Svi su dobrodošli,i roditelji i djeca i simpatizeri sporta, a bit će to u našoj školi  u utorak 28. studenog u 17 sati-dodala je za kraj.

Tekst i snimka: M. Grubić

Kontakt

Općina Kotoriba

Adresa: Kolodvorska 4, 40329 Kotoriba
tel: 040 682 265
e-mail: opcina@kotoriba.hr 

facebook    youtube

Kalendar događanja

© 2018 Općina Kotoriba. Sva prava pridržana. Design & Development by Georg

Tražilica