Petak, 07 Srpanj 2017 11:49

Križići proveli nezaboravan dan na zajedničkom izletu

Križići, dječji župni zbor iz Kotoribe, proveli su 22. lipnja nezaboravan dan. Pod vodstvom prof. Klaudije Vidović, voditeljice zbora, te nekoliko simpatičnih mama, dan je uz glazbu, igru i zabavu vrlo brzo prošao. Prvo su posjetili farmu Ponnyland u Murskom Središtu. Svi su uživali u mnoštvu životinja, a posebno su ih oduševili ponny konjići koje su kasnije i jahali po želji. Smijeh na njihovim licima je sve govorio...
Nakon Ponnylanda, pod dojmom šarenila i pčelica zujalica u Medenom vrtu u Črečanu, bilo im je posebno lijepo. Simpatična domaćica Tatjana Šardi sa svojom obitelji, pripremila im je topli doček, fine medenjake, razne kolačiće od meda te prirodne sokove od bazge i limuna tako da im je vrijeme naprosto preletjelo.
- Prošli smo brzinsku pčelinju školicu, educirali se o starim pčelarskim rekvizitima te naučili što sve pčelar treba znati za rad s pčelama. Svi smo se super zabavili.
Na kraju je bila radionica gdje si je svatko od nas imao priliku izradti jednu svjećicu od prirodnog pčelinjeg voska. Nakon toga, krenuli smo za Varaždin u Mc Donalds gdje su se djeca okrijepila i fino najela. Kućama smo se vratili puni dojmova, a srca su nam bila prepuna božje ljubavi - poručuju Križići.
A.H.

Kontakt

Općina Kotoriba

Adresa: Kolodvorska 4, 40329 Kotoriba
tel: 040 682 265
e-mail: opcina@kotoriba.hr 

facebook    youtube

Kalendar događanja

© 2018 Općina Kotoriba. Sva prava pridržana. Design & Development by Georg

Tražilica