Škola nogometa Donje Međimurje, koju čine NK Graničar Kotoriba, NK Vidovčan i NK Dubravčan, ove subote i nedjelje organizira malonogometni turnir u četiri kategorije. U kotoripsku školsku dvoranu stiže čak 48 ekipa, a uz one iz cijele sjeverozapadne Hrvatske, dvije stižu čak i iz Slovenije!

U subotu turnir počinje od 8:10 sati utakmicama U-8 kategorije sa završetkom oko 14 sati. Odmah nakon njih na teren izlaze ekipe U-11 kategorije, a završetak se očekuje u kasnim večernjim satima. U nedjelju turnir također započinje u 8:10 sati utakmicama U-9 kategorije, a završetak je oko 14 sati. Zatim slijedi turnir U-13 kategorije, a završetak se očekuje u večernjim satima.

- Pozivamo sve ljubitelje nogometa da posjete dvoranu OŠ Jože Horvata u Kotoribi ove subote i nedjelje i uživaju u nogometu i lijepim potezima kojih zasigurno neće nedostajati! – pozivaju organizatori. Raspored utakmica pronađite na Facebook stranici Škola nogometa Donje Međimurje.

Danas, u petak, 30. prosinca NK Graničar Kotoriba poziva sve zainteresirane na Dan otvorenih vrata.

- Pozivamo vas sve da danas između 16 i 20 sati dođete u naš Sportski centar i razgledate što je sve dosad napravljeno. Prezentirat će se dvorane za badminton i skvoš, kao i pravila samih sportova, moći ćete razgledati teretanu u sklopu centra, kao i ostale prostorije.

Ako poželite nešto od aktivnosti i isprobati, svakako ponesite i čiste tenisice. Također, moći ćete rezervirati termine za dvorane, prijaviti se za grupne treninge za odrasle ili samostalno vježbanje u teretani, upisati svoje mališane u univerzalnu sportsku školu djecu za djecu od 4 do 7 godina i drugo. Vidimo se! – kažu iz kluba.

U subotu, 22. siječnja na prostoru sportskog parka NK Graničar u Kotoribi, održana je cjelodnevna manifestacija tradicijskog kolinja, što je, nakon blagoslova prostorija, bio svojevrsni uvod u ovogodišnje aktivnosti kluba, a kolinje polako prerasta u tradiciju.

Članovi, simpatizeri i prijatelji kluba počeli su se okupljati od jutarnjih sati te su tokom dana mogli uživati u pečenim jetricama, čvarcima, pečenom mesu i drugim domaćim specijalitetima koji se tradicionalno spremaju uz kolinje u našem kraju.

Čelništvo kluba zahvaljuje sponzorima, ali i svim članovima kluba koji su pomagali, kako u mesarskim, tako i u kuharskim poslovima. Posjetio ih je i načelnik Općine Kotoriba, Dario Friščić. Ovo druženje iskorišteno je i za sakupljanje godišnjih članarina, a iz kluba zahvaljuju i Marijanu Kovaču koji je sve fotografski popratio.

Sve ovo održalo se tjedan dana prije početka priprema seniorske momčadi koje počinju u petak, 28. veljače u 18 sati. Na pripreme će momčad povesti novi trener Mario Piškor, a zasad su dogovorene i četiri prijateljske utakmice.

Fotogaleriju Marijana Kovača pogledajte klikom ovdje.

Tekst: Dario Hrašćanec
Foto: Marijan Kovač/Dario Hrašćanec

Stranica 1 od 11

Kontakt

Općina Kotoriba

Adresa: Kolodvorska 4, 40329 Kotoriba
OIB: 59532160535
tel: 040 682 265

e-mail: opcina@kotoriba.hr 

facebook    youtube

 

Popis skupova podataka s metapodacima (Asset lista) Općine Kotoriba

Kalendar događanja

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31
© 2021 Općina Kotoriba. Sva prava pridržana. Design & Development by Georg

Tražilica